UiT og IKT-senteret har samarbeidet om en workshop den 5. og 6. desember 2017 som skal gi deltakerne en introduksjon til hvordan de kan forbedre elementer og muligheter i Canvas.  Mange har nå begynt å ta i bruk det nye LMS’et, allerede til sommeren skal alle bort fra Fronter. De fleste skal over til Canvas, og Canvas har mye bra, men det vil medføre enkelte kompromisser. Enten ift. det man er vant til eller ift. det man ønsker. I denne workshop’en vil man kunne se på mulighetene til å rette på ting på egenhånd. Ved hjelp av Javascript og CSS så har man muligheter til å tilpasse ting til eget behov.

Meld deg på eller les mer om dette her:
http://iktsenteret.no/kalender/workshop-hvordan-forbedre-ui-user-interface-og-ux-user-experience-i-canvas

Påmeldingen gjelder ansatte i UH sektoren. Både på UiT , men også interesserte fra andre universiteter og høgskoler i Norge.