De første meritterte undervisere ble utnevnt på rektors sommerfest juni i år. Fredag 1. desember vil fire av de meritterte underviserne presentere seg og sin undervisningsprofil, og et utvalg utviklingsarbeid vil bli presentert. Etter presentasjonene vil de fire meritterte delta i et panel som har hovedtema på hvordan de jobbet fram sin pedagogiske mappe for å oppnå status som merittert underviser.

For dem/alle som vurderer å søke om merittert status, kan det være meget nyttig å høre presentasjonene til de meritterte underviserne og om arbeidet med å utvikle den pedagogiske mappen. Møtet bør også være aktuelt for faglige og administrativt ansatte som er interessert i pedagogiske mapper, merittering og universitetspedagogikk.

Møtet blir avholdt i Aud 3 i Hus 6, Tromsø, fra klokka 12.00 til 15.00. Møtet vil bli streamet.

For mer informasjon, program og påmelding se Tavla.