Podcast er mer populært enn noen gang. Du kan høre på podcast akkurat når du vil, hvor du vil, og på den enheten du vil bruke. Og ikke minst kan er du kan gjøre flere ting på en gang mens du har podcasten på øret.

Result har produsert podcaster i flere år, men satser nå mer målrettet ved å ha etablert et eget podcaststudio. Studioet er i all hovedsak selvbetjent. Utstyret er av meget god kvalitet og nye brukere får opplæring. Bordet er hev senk og man kan velge om man vil sitte eller stå. Det er plass til inntil fire personer. Ønsker du mer informasjon eller booke studioet? Kontakt Per Frank Hansen på per.f.hansen@uit.no

 Podcast blir publisert på ulike plattformer. Her er ett eksempel på podkast som er blitt produsert hos Result.

Stream Juss&Jåss | Listen to podcast episodes online for free on SoundCloud