Result er en faglig enhet ved Universitetsbiblioteket (UB) som arbeider med å styrke undervisnings- og læringskvaliteten ved UiT Norges arktiske universitet. Result arbeider med utvikling, utprøving, produksjon og implementering av digitale læringsverktøy og læringsressurser ved UiT. Result har ansvar for å utvikle den undervisningsfaglige kompetansen til ansatte ved UiT.

Result skal arrangere en internasjonal filmfestival, TREFF, rettet mot undervisningsfilm 13. – 15. mars 2024. For å markedsføre TREFF trenger vi en person som kan jobbe med sosiale medier og digital kommunikasjon. For mer info om TREFF les her: https://result.uit.no/treff/ Vi er på følgende sosiale plattformer: Instagram, Facebook og LinkedIn. Vi bruker WordPress som CMS-system.

I tillegg har Result behov for å fornye og videreutvikle websidene sine, samt å få de oversatt til engelsk. Se: https://result.uit.no/

Arbeidssted Campus Tromsø. Oppstart primo oktober, 20 – 30 % stilling. Stillingsomfang vil øke etter hvert og vil være inntil 100 % i tiden rett før, under og litt etter festivalen. Avlønning på timebasis.  Engasjementet avsluttes 31. mars 2024.

Vi ser etter en person som har erfaring med å jobbe mot sosiale medier og har kunnskap om treffsikker kommunikasjon tilpasset kanaler og målgrupper. Du vil jobbe med tekst- og innholdsproduksjon, visuell historiefortelling og innholdsmarkedsføring.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegge, produsere, optimalisere og publisere innhold for våre sosiale medie-kontoer i samarbeid med ansatte på Result.
  • Videreutvikle nettsider, sørge for god nettsidestruktur, samt produsere og publisere innhold

Kvalifikasjoner

  • Gjerne student ved UiT.
  • Erfaring med kreativ kommunikasjon gjennom sosiale medier.
  • Erfaring med webutvikling.
  • God kreativ sans og øye for det visuelle
  • God skriftlig og muntlig. formidlingsevne på norsk og engelsk.
  • Selvgående, nysgjerrig og uredd.
  • Gjerne erfaring med film og foto.

Søknad

Skriv om deg selv, dine interesser, erfaringer og kvalifikasjoner. Legg gjerne ved lenke til egen webside, instagramkonto eller andre ting du har produsert. Send en enkel søknad på e-post under til
Ressurssenter for undervisning læring og teknologi – Result.

Søknadsfrist | 10.10.2023

Kontaktperson | Kari Riddervold | E-post: kari.riddervold@uit.no