Mye teknologi skal til for å produsere for TV og livestream.

Result var med å produsere årets Forsker Grand Prix. Den regionale finalen tok sted på Stundetsamfunnet Driv onsdag 23.09.2020 Dagen før gikk til rigging av kamera- og streamingutstyr. Esben Holm regisserte og Result stilte med bildemixer, streamingutsyr og fire kameraer samt bemanning til disse. Kveldens program ble sendt live på nettet og den vil senere bli vist på NRK 2. 

Forsker grandprix er en  konkuransse i forskningsformidling. 10 talentfulle doktorgradskandidater fra UiT Norges arktiske universitet fikk bare fire minutter på seg til å vinne juryens og publikums gunst med forskningen sin. Kveldens to beste får reise til Trondheim til den nasjonale finalen, som avholdes lørdag 26.9.2020

Opptaket av den storslåtte Tromsø-finalen i Forsker Grand Prix 2020 kan du se her

 

Raphaelle Descoteaux ble Nord-Norges beste forskningsformidler.