Forespørsel om booking av Studio

Result drifter et fullt utstyrt filmstudio for å kunne oppfylle vårt mandat, og dermed jobbe med kvalitet i undervisning.

Her kan vi ta opp lyd, filme mot grønn-vegg (chroma keying) og gjøre flerkameraproduksjoner.

Undervisere og ansatte ved UiT kan komme til oss for å få gjort opptak. Enten til bruk i undervisning direkte, som del av Canvas-rom eller til andre nettbaserte undervisningsopplegg. Er det direkte relatert til undervisning ved UiT er det gratis å bruke Result i inntil 30 timer. For alt annet fakturerer vi. Fyll ut skjemaet under – så vil vi estimere en gunstig pris pr. opptak.

Har du/dere spørsmål så ta kontakt med vår kontaktperson (se i høyre kolonne).
For å sende oss en forespørsel om å få tid i studioet – fyll ut skjemaet under som best du kan – så tar vi kontakt så snart som mulig.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Problemer med skjemaet

Har du problemer med skjemaet – prøve en annen nettleser. MS Explorer sliter med W3C-Standarder, og kan lage trøbbel for noen. Hjelper ikke det så kan du ringe en av våre kontaktpersoner (til høyre –>)

Pris

Timepris studio kr 1250,- eks mva. (Priser for bruk av studio samt for-/etterarbeid knyttet studio)

For arbeid og tjenester som inngår i det mandatet Result utøver så er tjenestene og timeprisene gratis inntil ett ukesverk for de ulike prosjektene. Les mer om vårt mandat her.

Finansiering

Vi kan ikke garantere ditt datovalg er tilgjenglig
Kun nødvendig dersom booking går over flere dager

Betingelser: Opplysninger som du gir oss i dette skjemaet blir brukt for registrering av dine kontaktopplysninger og evt. henvendelse/merknader du har fylt ut. Vi beholder alle opplysningene i ubestemt tid for oppfølgning og evaluering av tjenesten. Dine kontaktdetaljer vil kunne brukes ved et senere tidspunkt av oss for å tilby deg andre tjenester fra Result eller andre henvendelser. Denne registreringen blir ikke offentliggjort eller distribuert til andre.

Kontaktpersoner

Per Frank Hansen

Overingeniør
T: 776 46177
E: per.f.hansen@uit.no
kontor: TEO 1.490

Terje Bergli

Seniorrådgiver
T: 776 45506
M: 90 99 61 60
E: terje.bergli@uit.no
kontor: TEO 1.482