Påmelding til “Tromsø Educational Film Festival (TREFF)” er  nå åpen for publikum

Film som medium kan ikke på magisk vis fikse eller øke læringen, men kombinert i en pedagogisk kontekst kan film være et nyttig verktøy for å støtte studentene i deres læringsprosess. Nå har vi åpnet opp for påmelding til å delta på UiT Norges Arktiske Universitet sin egen filmfestival. 

Sett av datoene 13. – 15. mars 2024. Da arrangerer Result Norges første filmfestival hvor undervisningsfilm blir satt inn i en pedagogisk kontekst. TREFFs visjon er å fremme bruken av film som et pedagogisk verktøy i høyere utdanning og å heve kvaliteten på slike filmer.  Derfor blir dette ikke bare en vanlig filmfestival, men også en konferanse hvor du kan få faglig påfyll til ditt virke som underviser og/eller filmskaper i høyere utdanning.

TREFF skal være en arena hvor undervisere, pedagoger og filmskapere møtes, deler erfaringer og blir inspirert. TREFF handler om å vise frem kreative, smarte og gode måter å undervise ved å bruke film. 

Hva får du når du deltar?

  • Spennende filmer vist på UiT Norges arktiske universitet, Vitensenterets planetarium og Verdensteateret
  • Prøve ut nyskapende undervisningsmetoder på våre installasjoner
  • Presentasjoner av film av filmskapere og undervisere som deltar
  • 3 hovedforedrag av erfarne undervisere/filmskapere som deler sine erfaringer med film i undervisning
  • Deltakelse på prisutdeling på Verdensteateret
  • Deling av undervisningserfaringer
  • Lunsj på alle lokasjoner samt en buffet på Vitensenteret
  • Mulighet å delta på middag på Maskinverkstedet

Påmeldingsfrist for å delta er 05. mars 2024.

Klikk her for å delta!

Følg oss på SoMe