Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://result.uit.no/ikomp/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjon som vi mottar fra kontaktskjemaer på våre nettsider blir tatt vare på i ubestemt tid. Her lagrer vi alle data som bruker har valgt å fylle ut. Data fra disse blir ALDRI delt med noen utenfor Result. De brukes kun til utsendelse av kursbevis, og som verifisering av kursdeltagelse. Data fra andre skjema brukes til kontakt og intern oppfølging. Forespørsler sendt inn via ett av nettstedets skjemaer tas vare på i ubestemt tid.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Les mer:
Hvordan du fjerner informasjonskapsler (Nettvett)
Mer om informasjonskapsler og personvern (Post- og teletilsynet)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi deler ikke opplysninger om deg til noen utenfor vår egen, Result, eller UiT sin administrasjon. Vi deler aldri med eksterne og/eller kommersielle aktører. Personopplysninger som er knyttet til din registrerte brukerkonto ligger i vår database til du sletter eller ber om å få slettet dine opplysninger.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de selv oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller kommentarer til eller om dette nettstedet kan du ta kontakt med Result. Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden, og i kolonnen til høyre.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dette nettstedet er hostet (ligger hos) på en av IT avdelingens servere for WordPress. har du spørsmål om hvordan disse er sikret kan du sende spørsmål direkte til Orakeltjenesten om dette.

Våre rutiner for datalekkasjer

Dette nettstedet har installert gratisversjon Wordfence sikkerhetsplugin. Denne monitorerer innlogging og innlogginsforsøk, og varsler administrator om mulig sikkerhetsproblemer. Ut over dette er det ikke innført noen andre mekanismer for håndtering av eventuelle datalekkasjer. Dersom du tror eller vet at noen av dine opplysninger er kommet på avveie fra vårt system må du ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi kan sette igang tiltak i samarbeid med ITA ved UiT. Dersom du har mistanke om innbrudd på din konto – skift innloggingspassord med en gang. Her kan du endre passord for dette nettstedet, og her kan du endre din AD-konto (FEIDE)

Telefon:
77 64 63 80

Epost:
postmottak@result.uit.no

Postadresse:
Result
UiT Norges Arktiske Universitet
Postboks 6050 Langnes
9037 Tromsø

Organisasjonsnummer:
970 422 528

Rett til innsyn i dine data

Rett til innsyn

Du har rett og mulighet til å få tilsendt alle data som vi har samlet om din bruker på vårt system. Klikk her for å be om innsyn. Når vi har fått behandlet kravet ditt så vil du få tilsendt en e-post hvor vi ber om lov til å samle dine data for videresending til deg.

Rett til sletting

Når du har sendt oss en forespørsel om innsyn i dataene vi har samlet på deg (lenke i boksen til venstre) så vil du motta en e-post med disse. Dersom du ønsker å slette bruker/data så kan du be om det ved å klikke her

3. part plugins

Noen av verktøyene som er i bruk på våre nettsteder henter brukerdata om deg som om du var på deres nettsted direkte. Hvordan de bruker denne informasjonen finner du at av ved å besøke disse.