This is the container and page-template-blan.php

Dersom du har fått installert mal og riktig formatering (CSS) i Fronterrommet ditt kan du lage din første side basert på malen (en presentasjonside). RESULT hjelper deg og utvikle ønsket mal og legger mal og formatering inn i rommet ditt. Vi legger malen i arkivet til rommet. Denne malen kan du kopiere så mange ganger du vil og slik lage så mange sider med faginnhold som du ønsker. Noen velger å ha bare en side med mange lenker til fagstoff og andre velger å bruke flere  sider og legger ut mye fagstoff og mindre lenker. Dette blir en individuell avgjørelse for verdt emne og kurs. RESULT bistår deg gjerne i denne vurderingen. Under vises fremgangsmåte:

1 Lag en mappe til presentasjonssiden

– gå til Arkiv
– så til “Mappe” oppe til høyre. Velg Skjult mappe. NB! For å være helt sikker på at ikke studenter eller andre kan se innholdet i den skjulte mappen kan du tilpasse tilgangen til mappen
– skriv så inn ønsket tittel
– velg “lagre” nede i høyre hjørne.

Tips: er det undervisningsmateriale som skal inn i mappen kan det være greit å ha alt av faginnhold lagret i en mappe, med undermapper. Dette for å skille mellom administrativt innhold og undervisningsinnhold og for å få et ryddig arkiv hvor flere fagpersoner og studiekonsulenter lett kan navigere i arkivet.

2 Kopier presentasjonside fra mal

Gå inn i Arkivet i Fronterrommet, naviger deg frem til malen og kopier denne. Kopiere gjør du ved å klikke på den lille trekanten ved siden av malen og velge “kopier”. Lag passende tittel. Marker boksen for “Kopier alt innhold som er lenket til ressursmappen”. Kopier malen til mappen du nettopp lagde. Den finner du gjennom å navigere i Arkiv mappen.